Bemutatkozás

A BELLO BREAKING Kft. 2011 októberében alakult, ügyvezető igazgatója Oláh Bertalan, több nagyobb cégnél volt bontásvezető, majd műszaki igazgató.
 
Oláh Bertalan önálló céget alapított, gépparkját, saját,- a lángvágáshoz, hidegvágáshoz szükséges eszközeit folyamatosan vásárolta fel és fejlesztette illetve fejleszti tovább a legkorszerűbb technológiára. Itt ki szeretnénk emelni a magasbontó gépünkkel végzett vasbeton épületek földre termelési bontási munkáit, majd a bontott anyagok pulmanizálását. Az épületek bontásából kinyert fémhulladékok darabolása, majd külön szelektálása illetve a betontörmelék különböző méretre való darálási munkáit.
                     
Gépparkunk pontos bemutatása, a gépparkunk címszó alatt megtalálható. 
 
Szeretnénk kiemelni, hogy a főtevékenységünk a nagyobb vasbeton épületek, vasbeton hidak, vasbeton alapok, vasbeton színek,  kompresszor szinek bontása. Amelyeket a nagy teljesítményű gépeinkkel végzünk, melyekről bemutató videóink, képeink megtekinthetőek.

Tevékenységeink közé tartozik még a bontásból eredendő mindennemű beton, tégla, szigetelőanyag, fém, különböző típusú veszélyes hulladék szelektíven való gyűjtése,szelektálása, rakodása, a helyszínről való elszállítása. 
A fenti tevékenységeinkhez cégünk rendelkezik a megfelelő szakhatósági engedélyekkel.
        
A láng,- illetve hidegvágáshoz a legkorszerűbb STARCUTT roncsvágó pisztolyainkat illetve porvágó szuronyainkat használjuk.
              
Méreteik a 600 mm-estől a 2.500 mm-esig található meg a lángvágáshoz szükséges kézi szerszámaink között. Lehet fém, - öntvény,- vagy vasöntvény.
 
Az öntvény fémhulladék vágását különleges porvágóval, úgynevezett szuronnyal végezzük el.
 
A BELLO BREAKING Kft. külön speciális cseppfolyós oxigén keverék anyaggal végzi el a fémhulladék bontását, darabolását, melyet egyik szerződéses partnerünk a MESSER Hungarogáz Kft. biztosít számunkra.  Szerződéses partnereink közül a PRÍMAGÁZ Zrt. biztosítja a lángvágáshoz szükséges 21 kg-os PROPÁN Illetve 23, 5 kg-os PB. gázokat.
 
Magyarországon nagyobb Erőművek, cukorgyárak, különféle építésű épületek, nagy teljesítményű önjáró fémdaruk, vasbeton,- illetve fémhidak, magas acél,   -  beton, illetve tégla kémények, pakurás tartályok, kisebb-nagyobb kazánok, azok csőkígyói, csővezetékei bontását végzi és végezte el. 
 
Több nagyobb olajcégeknél végzett különösen veszélyes bontásokat:
  • robbanás veszélyes hőcserélők, csőkígyók, olaj,- ammónia illetve különféle tároló tartályok, kompresszorok, kondenzátorok, különféle technológiai berendezések, álló illetve fekvő hengeres gázleválasztók, léghűtők, magas nyomású gőzkazánok bontását végezte illetve végzi, kevésbé illetve erősen olajjal szennyezett állapotban. 
Különböző több nagyobb cégektől vásárolt fel és bontott el különféle uszályokat, úszódarukat, mint pl. a volt MAHART-Duna Cargo illetve a HÍDÉPÍTŐ SPECIAL –tól, amelyek 600-800 tonna súlyúak voltak.
 
Cégünk Gabona illetve fém, valamint sóderszállító uszályokat vásárolt fel és bontott el, amelyek átlagban 200- 500 tonna súlyúak voltak.
 
Oláh Bertalan ügyvezető a fent említett bontási munkáit ő maga bontotta el illetve az ő irányításával bontatta el a legjobb szakmai tudása szerint. A bontási munkálataiból szerettünk volna bemutatkozásként felsorolni néhányat, de még nagyon sok cégnél végzett különféle bontási munkákat tudnánk felsorolni, melyet cégünk végzett el.

A különféle bontási munkákra való felkéréseket, nagy tisztelettel várjuk.
 

Az alábbi készséggel állnak rendelkezésükre:

Nagyítás

Nézze meg korábbi
munkáinkat, referenciáinkat!